Smart Deals

Termeni si conditii

INTRODUCERE

S.C. BIONIC PLUS S.R.L. cu sediul in Oradea, Aleea Penes Curcanu, nr.22, bl.R25, inregistrata la Registrul Comertului cu nr. J05 / 1404 / 2007, avand Codul Unic de Inregistrare: RO21843813 este compania care administreaza site-ul www.bionicplus.ro

DREPTURI DE AUTOR

Folosirea (vizitarea sau cumpararea produselor) acestui site implica acceptarea termenilor si conditiilor prezentate in aceasta pagina. Pentru folosirea site-ului in cele mai bune conditii, se recomanda citirea cu atentie a termenilor si conditiilor.

 

Intregul continut al site-ului www.bionicplus.ro este proprietatea S.C. BIONIC PLUS S.R.L. si este aparat de legile in vigoare pentru protectia drepturilor de autor.

 

Este  interzisa copierea continutului site-ului, a fotografiilor si a datelor, fara acordul nostru. Acestea pot fi folosite numai cu acordul in scris al unui reprezentant legal Bionic Plus.

 

Folosirea fara acordul Bionic Plus, a oricaror elemente enumerate mai sus, se pedepseste in conformitate cu legile in vigoare.

 

DECLARAREA RESPONSABILITATII

Continutul site-ului www.bionicplus.ro a fost alcatuit cu acuratete pentru introducerea corecta a datelor si respectarea informatiilor. Cu toate acestea, este posibil sa apara erori. Bionic Plus nu garanteaza ca descrierea produselor sau orice alt articol de pe sunt lipsite de erori.  

Daca in timpul navigarii observati astfel de erori, va rugam sa ne ajutati sa imbunatatim informatiile transmise, lasandu-ne un mesaj in cadrul formularului de “Sugestii si reclamatii”.

TRANSPORT SI RETURNARE

S.C. BIONIC PLUS S.R.L. prin intermediul firmei de curierat Fan Curier livreaza produse in toate localitatile din Romania.
 

Livrarea se face prin intermediul firmei de curierat, iar coletul se expediaza la adresa indicata in comanda.

 

Expediere in aceeasi zi  

Comanda receptionata pana la ora 1200 se expediaza in sistem ramburs in aceeasi zi. Comenzile receptionate dupa ora 1200se trimit in urmatoarea zi.

In localitatile din Romania unde exista sediu Fan Curier, coletul ajunge in 24 de ore din momentul expedierii, exceptie de la aceasta regula o reprezinta regiunile Moldova si Dobrogea, unde coletul ajunge in maxim 48 de ore.

In cazul platilor prin banca, livrarea decurge din momentul confirmarii in contul S.C. BIONIC PLUS S.R.L. a platii contravalorii facturii proforme.  
 

Pentru produsele care se intorc in garantie din cauze legate de transport, costul returnarii este suportat de catre S.C. BIONIC PLUS S.R.L.

 

Privind dreptul de unilateral al consumatorului. Art 4 al.C din OG 130/2000:
"Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului".

Noi dispunem de 60 de zile garantie de retur. Acest lucru insemnand:
Daca nu esti multumit de produsul achizitionat, iti oferim posibilitatea de a-l schimba, intr-o perioada de 60 de zile de la data achizitiei. 


In maxim 60 zile de la achizitie, aveti posibilitatea de a returna produsul, caz in care S.C. BIONIC PLUS S.R.L. se oblige sa va schimbe produsul cu un altul. Nu se returneaza valoarea in bani a produsului achizitionat.

 

Returnarea produsului se va efectua pe cheltuiala clientului. 

 
Costul cu transportul de la Client catre S.C. BIONIC PLUS S.R.L. se achita de catre Client.

Marfa returnata trebuie sa fie completa, neafectata fizic sau cosmetic, in ambalajele cu care a fost trimisa si insotita de factura originala.

O exceptie de la aceasta regula o reprezinta produsele care sunt returnate din cauze legate de transport. Pentru acestea Bionic Plus ofera transport GRATUIT si inlocuirea produsului. 

PREVEDERI DIVERSE

Odata cu cumpararea si lansarea comenzii, clientul accepta fara obiectii conditiile din cadrul website-ului si termenii de utilizare, valoarea acestora fiind aceeasi cu un contract valabil incheiat.

 

Partener CIT Grup - calculatoare refurbished © 2014 | Powered by Soft Dreams | ANPC