Smart Deals

Informatii livrari

S.C. BIONIC PLUS S.R.L. prin intermediul firmei de curierat Fan Curier livreaza produse in toate localitatile din Romania.
 

Livrarea se face prin intermediul firmei de curierat, iar coletul se expediaza la adresa indicata in comanda.

 

Expediere in aceeasi zi  

Comanda receptionata pana la ora 1200 se expediaza in sistem ramburs in aceeasi zi. Comenzile receptionate dupa ora 1200se trimit in urmatoarea zi.

In localitatile din Romania unde exista sediu Fan Curier, coletul ajunge in 24 de ore din momentul expedierii, exceptie de la aceasta regula o reprezinta regiunile Moldova si Dobrogea, unde coletul ajunge in maxim 48 de ore.

In cazul platilor prin banca, livrarea decurge din momentul confirmarii in contul S.C. BIONIC PLUS S.R.L. a platii contravalorii facturii proforme.  
 

Pentru produsele care se intorc in garantie din cauze legate de transport, costul returnarii este suportat de catre S.C. BIONIC PLUS S.R.L.

 

Privind dreptul de unilateral al consumatorului. Art 4 al.C din OG 130/2000:
"Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului".

Noi dispunem de 60 de zile garantie de retur. Acest lucru insemnand:
Daca nu esti multumit de produsul achizitionat, iti oferim posibilitatea de a-l schimba, intr-o perioada de 60 de zile de la data achizitiei. 


In maxim 60 zile de la achizitie, aveti posibilitatea de a returna produsul, caz in care S.C. BIONIC PLUS S.R.L. se oblige sa va schimbe produsul cu un altul. Nu se returneaza valoarea in bani a produsului achizitionat.

 

Returnarea produsului se va efectua pe cheltuiala clientului. 

 
Costul cu transportul de la Client catre S.C. BIONIC PLUS S.R.L. se achita de catre Client.

Marfa returnata trebuie sa fie completa, neafectata fizic sau cosmetic, in ambalajele cu care a fost trimisa si insotita de factura originala.

O exceptie de la aceasta regula o reprezinta produsele care sunt returnate din cauze legate de transport. Pentru acestea Bionic Plus ofera transport GRATUIT si inlocuirea produsului.

Partener CIT Grup - calculatoare refurbished © 2014 | Powered by Soft Dreams | ANPC